Menu
Jeroen_Siebelt

Jeroen Siebelt

Managing partner

“Jeroen wordt later een genie, óf een meestercrimineel.” Dat zei zijn mentor tijdens de diploma-uitreiking van de middelbare school. Welke van de twee het uiteindelijk wordt, ligt nog in het ongewisse.

Jeroen wordt gekenmerkt door zijn aanstekelijke enthousiasme, maar is tegelijkertijd een diepe denker. Hij verwondert zich regelmatig over de bijzondere, grappige en tegenstrijdige manieren waarop mensen zich gedragen.

Jeroen studeerde cum laude af aan de Research Master Behavioural Science, met het plan te promoveren. Gelukkig bood Rick van Baaren hem net op tijd een baan aan, want eenmaal bij D&B begonnen werd hem direct duidelijk dat hier zijn passie lag. Samen met Milou en Jorn is Jeroen verantwoordelijk voor het bepalen van de richting van D&B. Ook geeft hij lezingen en workshops en is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze nieuwe opleiding Psychologie van Organisatieverandering.

Jeroen werkt ook graag aan D&B, en denkt na hoe de cultuur en de kwaliteit van het werk bewaard kunnen blijven, ondanks het groeiende aantal D&B’ers. Daarnaast is hij een sterke aanhanger van meer zelf-sturende, plattere organisaties. Hij gelooft dat wanneer je slimme en ambitieuze mensen vrijheid geeft en ze ondersteunt (i.p.v. “managed”), er mooie dingen gebeuren.

Wanneer hij niet werkt of leest is hij vaak aan het sporten. Bij voorkeur iets dat hard en/of over de kop gaat, zoals trampolinespringen, turnen en snowboarden.