Menu
Johnny_Buivenga

Johnny Buivenga

Gedragspsycholoog

Waar een wil is, is een weg. Johnny overwoog een tijdje om deze zin te tatoeëren, maar besloot het toch maar gewoon als levensmotto te hanteren. Eenmaal voorgenomen, wil hij dingen graag waarmaken. Zo haalde Johnny zijn bachelor psychologie en zijn master gedragsverandering beide cum laude.

Zijn motivatie wordt aangewakkerd door een passie voor menselijk gedrag en bewondering voor de kunst om het te veranderen. Johnny is gefascineerd door de wegen die mensen bewandelen en het waarom daarachter. Hij vindt het dan ook heerlijk om zich in psychologische theorieën te verdiepen. Hoeveel plezier gedragsverandering in de praktijk hem brengt, ontdekte Johnny pas later toen het hem lukte om zijn vrienden met psychologische technieken te verleiden tot een stapavond.

Het veranderen van gedrag in privé sferen is sindsdien binnen de perken gebleven. Johnny ziet gedragsverandering als middel om tot een betere wereld te komen en hij vindt het belangrijk om zijn passie alleen vanuit deze visie toe te wenden. Zo bewoog hij mensen om minder te vervuilen en zorgde hij ervoor dat mensen zich veiliger voelden.

Wanneer Johnny niet bezig is met het veranderen van gedrag, geniet hij van de natuur, interesseert hij zich voor cultuur en sport hij. Hij bemint de bokssport en houdt van hardlopen. Daarnaast kookt hij graag. Vaak wat gezonder dan lekker, maar soms ook wat lekkerder dan gezond.