Menu
Jorn_Horstman

Jorn Horstman

Managing partner

Als ambitieuze mede-eigenaar van D&B houdt Jorn graag het overzicht. Sinds het ontstaan van D&B is hij met veel plezier meegegroeid met het bedrijf. Tegenwoordig overziet hij de verschillende projecten die bij D&B lopen en is hij verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur, samen met Milou en Jeroen.

Zijn analytische blik en inhoudelijke expertise maken hem een veelgevraagd adviseur op het gebied van gedragsbeïnvloeding. Zo helpt hij regelmatig ministeries, de provincies en gemeenten met het praktisch maken van deze kennis.

Zijn bijdrage aan fietsstimuleringsproject ‘B-Riders’ leverde hem een eervolle vermelding op bij de BX Award for Outstanding Practitioners, een internationale prijs voor het toepassen van kennis op het gebied van gedragsverandering.

Hoewel Jorn erg veel plezier aan zijn werk beleeft, gaat hij ook graag op reis. Zijn streven is om elke jaarwisseling in een nieuw land te vieren, samen met zijn vriendin. Dichter bij huis is hij vooral op zoek naar goede koffie en wordt hij blij van huilende gitaarsolo’s.