Menu
Kevin_de_Goede

Kevin de Goede

Gedragspsycholoog

Als tiener ergerde Kevin zich vaak aan menselijk gedrag. Oorlog, global warming en fans van Justin Bieber dreven hem vaak tot waanzin. Die frustratie heeft inmiddels plaats gemaakt voor fascinatie. Hij raakt niet uitgepraat over de voorspelbare irrationaliteit van gedrag en de werking van de menselijke geest. Hij gelooft dat de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag, opgelost kunnen worden met een mensgerichte aanpak.

Kevin laat zich niet snel uit het veld slaan. Hij is een echte doorzetter die uitdagingen ziet in plaats van problemen. Zijn achtergrond als sociaal psycholoog en ondernemer maakt hem tot een creatieve out-of-the-box denker met veel parate, praktisch inzetbare kennis.

Eerder enthousiasmeerde Kevin door het hele land beleidsmedewerkers en managers om meer te doen met gedragsbeïnvloeding. Zo gaf hij lezingen en workshops, en schreef hij onder andere over afvalproblematiek en het belonen van goed gedrag.

Kevin woont samen met zijn partner Dana en kat Mellow. In zijn vrije tijd stopt hij zijn vrienden vol met lekker eten en als hij niet kookt, probeert hij steeds zwaardere gewichten te tillen. Het enige moment waarop Kevin echt even stil zit, is als hij een dagje uitrust in de sauna.