Menu
Kyron

Kyron Olmeijer

Gedragspsycholoog

Andere mensen helpen, is waar Kyron blij van wordt. Als gedragspsycholoog zet hij zich dan ook het liefst in voor opdrachten met een maatschappelijk belang. Hij gelooft hierbij in het goede van de mens en dat ze soms hulp kunnen gebruiken om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Voor de Gemeente Zwolle onderzocht hij hoe je klimaatbewust gedrag kan stimuleren en zijn verfrissende kijk op dit thema leverde hem een Science-in-Practice Award op. Binnen het domein Afval & Milieu kan hij de opgedane kennis en ervaring verder inzetten voor een schonere wereld, te beginnen bij de Gemeente Almere. Daar gaat hij zich richten op het verminderen van zwerfafval en afvaldumpingen.

In hokjes denken doet Kyron alleen bij het samenstellen van een Japanse Bento lunchbox. Door zijn Indonesische roots is het maken van een goede Nasi Goreng voor hem een eitje. Als hij vrij heeft, gaat hij graag langs bij zijn familie en vrienden in Limburg (en bij zijn kat Sambal!) of bezoekt hij het filmhuis met zijn vriendin Noriko. Daar wisselen ze cultfilms dankbaar af met Disney-films.