Menu
Lieske

Lieske Kaal

Gedragspsycholoog

Nieuwsgierigheid zat er bij Lieske altijd al in, dit leidde ertoe dat ze als kind altijd met haar neus in de boeken zat. Encyclopedieën en atlassen waren favoriet. De liefde en interesse voor menselijk gedrag overwon uiteindelijk alle andere interesses en daar raakt ze nu dan ook niet over uitgepraat. Iets waar haar vrienden regelmatig over zuchten als ze weer eens een psychologische theorie aanhaalt tijdens een gesprek.

Binnen D&B hoeft ze deze liefde voor menselijk gedrag gelukkig niet te verbergen. Ze zet zich op dit moment dan ook graag in voor het verminderen van afvalproblematiek. Eerder bevorderde ze al veilig gedrag in het verkeer en onderzocht ze gezond eetgedrag onder jongeren. Daarnaast zette ze zich in als vrijwilliger bij de Kindertelefoon.

In haar vrije tijd is Lieske altijd op zoek naar spannende uitdagingen. Het liefst zoekt ze het avontuur op aan de andere kant van de wereld of maakt ze roadtrips met haar vriend. Haar volgende uitdaging is echter een sportieve. Nadat ze ooit de Nijmeegse vierdaagse uitliep is haar doel nu om haar hardlopen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast wint ze elke muziekquiz van haar vrienden en breidt ze haar kennis hierover graag uit tijdens festivals en concerten.