Menu
Max

Max Notermans

Gedragspsycholoog

Max gelooft dat mensen een betere kwaliteit van leven ervaren als ze zich duurzamer gedragen, meer bewegen en gezonder eten. Daar profiteren ze niet alleen zelf van, ook voor hun nageslacht is dat belangrijk. Hij wil gedragsverandering inzetten om mensen te helpen met onder andere deze onderwerpen. Dat doet hij binnen een domein dat perfect aansluit bij zijn waarden: Afval & Milieu.

Max werkte tijdens de master Gedragsverandering aan een project om interacties tussen mensen en runderen in natuurgebieden te verminderen. Hij vond dit project uitdagend omdat zijn inzet een bijdrage leverde aan het behouden van ‘wilde grazers’ in Nederland. Max werkte ook aan een project om studenten te stimuleren om hun studentenreisproduct tijdig stop te zetten en daarmee een hoge boete te voorkomen.

Kenmerkend aan Max is zijn positiviteit, doorzettingsvermogen en discipline. Hij laat zich niet snel uit het veld slaan door tegenslagen en probeert altijd in oplossingen te denken. Dat is ook terug te zien in zijn grootste hobby: voetbal. Als vaste waarde in het eerste elftal, probeert hij voorop te gaan in de strijd en het beste naar boven te halen in zichzelf, maar zeker ook in zijn teamgenoten.

Verder is Max altijd te porren voor een uitdagend potje Risk of Rummikub en houdt hij van hiphop.