Menu
Milou_Wijnen

Milou Wijnen

Managing partner

Milou vindt het interessant om mensen en hun gedrag te bestuderen zonder er veel woorden aan te wijden. Bij D&B is ze operationeel manager en partner. Ze combineert deze fulltime baan met haar professionele hobby: dansles geven. Al van jongs af aan kijkt Milou de kat uit de boom en duurt het even voor je haar leert kennen.

Met een achtergrond in sociale psychologie werkte ze in 2008 mee aan de oprichting van de unieke mastervariant Gedragsverandering aan de Radboud Universiteit. Het uitgangspunt van deze master is het praktiseren van wetenschappelijke kennis over normaal, alledaags gedrag.

Milou stroomde door naar D&B, waar ze zich parttime bezighield met bedrijfsvoering en zich deels richtte op haar andere passie: het delen en inzetten van haar kennis. Ze hielp het ministerie van Binnenlandse Zaken en de politie Groningen met een aanpak voor het verminderen van alcoholgerelateerde agressie, en is sinds 2014 het vaste aanspreekpunt voor Amsterdam-West voor het terugdringen van afvaloverlast. Tot haar plezier is de focus op haar operationele werkzaamheden de laatste jaren toegenomen. Ze geniet van werken op de achtergrond en het draaiende houden van de organisatie. Het contact met en de enorme gedrevenheid van haar collega’s maken het voor haar een feestje om bij D&B te werken.