Menu
Nathalie_Kools

Nathalie Kools

Stagiaire

Nadat Nathalie de opleiding Psychologie en Maatschappij cum laude afrondde, realiseerde ze zich dat ze haar kennis wil inzetten voor een fijnere maatschappij. Wetenschappelijk onderzoek direct vertalen naar de praktijk, zoals we dat bij D&B doen, is wat Nathalie ontzettend enthousiast maakt. Met haar positief kritische houding streeft ze daarbij altijd naar de beste resultaten.

Lastige concepten analyseren, herleiden en op een laagdrempelige manier uitleggen is een echte kwaliteit van Nathalie. Daarnaast is ze ook erg empathisch: mensen komen graag bij haar voor advies. Als stagiaire bij D&B werkt ze aan een project om mensen schoner te laten stoken. Eerder deed ze onderzoek naar de re-integratie van mensen met psychische problemen. Ook ondersteunde ze studenten met statistiek en het schrijven van scripties.

Nathalie is een bezige bij en heeft brede interesses. Zo houdt ze van sportief boksen, het maken van eigen sieraden en yoga. Na haar studie-uitwisseling in Australië, is ze ook groot fan van golfsurfen. Toch heeft ze, vanaf jongs af aan, de meeste uren gestopt in pianospelen. Naast het spelen van haar favoriete stuk “Fantaisie Impromptu” van Chopin, geeft ze graag pianolessen aan haar buurmeisje.