Menu
Roos2

Roos Dohmen

Gedragspsycholoog

Vrolijk, optimistisch, met een lach op haar gezicht. Dat is hoe anderen Roos vaak omschrijven. Het is dan ook niet verrassend dat Roos binnen D&B voor Happiness Lab is gaan werken. Mensen zo gelukkig mogelijk maken, maakt zelf ook gelukkig en de lach van Roos dus (als dat mogelijk is) nog groter.

Roos rondde de Research Master Behavioural Science cum laude af. Ze onderzocht hiervoor onder andere of mensen gelukkiger worden van cosmetische ingrepen. Momenteel is ze druk bezig ook de master Gedragsverandering af te ronden, waarbij ze gedragsverandering wederom inzet om anderen gelukkiger te maken. Bij D&B zet ze haar kennis ook al graag in. Zo heeft ze bijvoorbeeld onderzocht en advies gegeven over hoe de inrichting van een wijk bij kan dragen aan het geluk van de bewoners.

Deze Limburgse schone wordt echter niet alleen gelukkig van anderen gelukkig maken. Ook lekker eten en drinken in goed gezelschap, haar hond Lola en de wereld rondreizen maakt haar gelukkig. Ze is zoals veel D&B’ers erg strijdlustig en geniet er dan ook van wanneer ze tijdens een spelletje Secret Hitler de rest heeft weten te misleiden.