Menu
Sabine

Sabine Jansen

Gedragspsycholoog

Vanwege haar onverzadigbare nieuwsgierigheid oriënteerde Sabine zich binnen de psychologie zo breed mogelijk. Pas toen ze zich op een van haar reizen een weg door het afval moest banen om van het uitzicht te genieten, wist ze waar ze haar kennis écht voor wilde inzetten: een schonere en mooiere wereld. Ze is ervan overtuigd dat menselijk gedrag hier de sleutel tot is.

Tijdens haar master Social, Health and Organisational Psychology en bij D&B houdt ze zich hier dagelijks mee bezig. Zo combineert ze haar passie voor milieu en gezondheid in een project om mensen schoner te laten stoken. Daarnaast stimuleerde ze eerder gezond eetgedrag en veilige seks onder scholieren.

Sabine zit altijd vol creatieve ideeën. Hoewel voor haar geen berg te hoog is  – vulkanen zijn favoriet en de Kilimanjaro staat hoog op haar bucketlist – is ze in de uitvoering van haar werkzaamheden lekker praktisch en down to earth. Dit in tegenstelling tot haar privéleven, waar ze regelmatig de voetjes van de vloer gooit op salsamuziek of ondersteboven op een yogamat staat.