Menu
Stef_Bos

Stef Bos

Stagiair

Stef leeft ervoor om anderen gelukkig te maken. Hij zette zich vorig jaar als vicevoorzitter van Studievereniging Psychologie in Nijmegen fulltime in om meer dan 1600 leden met elkaar in contact te brengen. Hij ontwikkelde een diverse activiteitenagenda en begeleide studenten bij de organisatie: denk aan een skireis in de Franse Alpen en een congres over drugsverslaving. Tekenend voor Stef is zijn positieve instelling en zijn overtuiging dat dit de sleutel is naar succes: positivity attracts positivity!

Stef zette zich ook op academisch gebied met passie in voor het geluk van anderen. Hij hielp sporters om te blijven sporten op de lange termijn, door onderzoek te doen naar daarvoor belangrijke psychologische behoeften. Fysieke en psychische gezondheid vormen immers een belangrijke fundering voor het menselijk geluk. Namens D&B stimuleert Stef mensen om zich veiliger te gedragen in het verkeer. Hij gelooft, als jong talent binnen Team Mobiliteit, dat de meest effectieve gedragsoplossingen tot stand komen door een doelgerichte samenwerking: door verschillende inzichten te combineren tot één visie. Samen begrijp je beter wat mensen écht beweegt en dit vormt de basis voor duurzame gedragsverandering.

Stef vindt zijn eigen geluk op het voetbalveld en reist graag de wereld rond samen met zijn vrienden. Survivallen in de Zweedse wildernis en backpacken in de bergen van Colombia vormen tot nu toe de hoogtepunten. Verder verdiept hij zich graag in mixed martial arts.