Menu
Suzie_Geurtsen

Suzie Geurtsen

Gedragspsycholoog

Alles en iedereen tot in de puntjes analyseren deed Suzie al op jonge leeftijd. Met ‘gewoon zomaar’ neemt ze geen genoegen. Die volharding en leergierigheid uit zich bij D&B in een kritische en creatieve instelling. Ze zet graag vraagtekens bij ingesleten patronen en zoekt altijd nieuwe wegen naar Rome.

De gedragswetenschappen zijn voor Suzie een orakel. Door haar kennis van gedrag vallen puzzelstukjes op hun plek, waardoor obstakels in uitdagingen veranderen. Die potentie wil ze graag delen met een breed publiek. Haar schrijftalent komt daarbij goed van pas.

Suzie schrijft artikelen over het begrijpen en toepassen van gedragsverandering voor de blog van D&B en helpt collega’s om teksten naar een hoger niveau te tillen. Als er een mooi project voorbij komt grijpt ze haar kans om zelf aan de slag te gaan met de tips die ze geeft op de blog. Zo stimuleerde ze supermarktklanten om hun ID gereed te houden bij het kopen van alcohol en adviseerde ze overheidsinstanties over de werkzame ingrediënten van preventie en het betrekken van ouders bij verantwoord alcoholgebruik door jongeren.

Suzie heeft een passie voor mode en ontdekt graag nieuwe plekken en culturen. Ook leest ze veel, om zichzelf te ontwikkelen of even helemaal op te gaan in een goed verhaal. Je kan haar wakker maken voor een goed R&B-feestje en je komt waarschijnlijk maar weinig mensen tegen die meer van Beyoncé houden.