Menu
Tim_Wolters

Tim Wolters

Partner & Strateeg

Tim is een geboren ondernemer, een echte bouwer met visie die overal om hem heen kansen ziet. Hij houdt zich graag bezig met het vernieuwen, verbeteren en (door)ontwikkelen van methodieken en concepten: ‘met de beschikbare middelen gaan voor maximaal resultaat’.

Tim laat een spoor van mooie, succesvolle initiatieven achter zich. Je kan het zo gek niet bedenken, of hij zag het gat in de markt. Een restaurant en een tuktuk-bedrijf in Nijmegen zijn willekeurige voorbeelden. Naarmate hij ouder werd, verschoof de focus van zijn ondernemerschap van de straat naar organisaties. Zo creëerde hij groeimogelijkheden binnen verschillende bedrijven, ontwikkelde hij toezichtprogramma’s voor de overheid, was hij mede-oprichter van het expertisecentrum Drank- en Horecawet en richtte hij een nalevingsonderzoek- en adviesbureau op. 

Maatschappelijke relevantie is voor Tim een belangrijk uitgangspunt en hij gaat altijd op zoek naar de context waarbinnen iets plaatsvindt. Hij tilt organisaties naar een hoger niveau door de juiste mensen en ideeën aan elkaar te verbinden. Daarbij krijgt hij anderen moeiteloos aan boord met zijn spontaniteit en enthousiasme.

Tim geniet van zijn adviserende rol bij D&B. Hij plaveit en bewaakt de weg naar een effectieve, prettige en doelgerichte organisatie. Een organisatie waar mensen graag werken, waar klanten optimaal geholpen worden en bovenal een organisatie waar de samenleving beter van wordt.

De fysieke gelijkenis aan Johan Cruijff uit zich ook op het voetbalveld, daar toont Tim zich een magistrale linksbuiten. In zijn vrije tijd is hij zo nu en dan te vinden op een fijn festival en in de winter zoekt hij het graag hogerop. Maar zelfs dan draait de notitie-functie van zijn Iphone overuren: “Creativity doesn’t wait for that perfect moment. It fashions its own perfect moments out of ordinary ones.”