Menu
Timo4

Timo Jansen

Gedragspsycholoog

Timo is een enthousiaste gedragspsycholoog die gek is op het beïnvloeden van gedrag. Zijn nieuwsgierige aard helpt hem altijd de onderste steen boven te krijgen. Hij is gefascineerd door de hoeveelheid factoren die invloed hebben op gedrag. Volgens Timo kan je met de kennis over deze factoren een wijde range aan problemen aanpakken.

Na verschillende beïnvloedingstechnieken op zijn sociale omgeving te hebben toegepast, heeft Timo ervaring opgedaan in de veiligheidswereld. Daar heeft hij zich bezig gehouden met de vraag hoe je mensen motiveert om de regels na te leven door middel van gedragsbeïnvloeding. Zo heeft hij inspecteurs aangemoedigd om meer te doen met gedragswetenschappelijke kennis en heeft hij internationaal opererende haveninspecteurs wat bijgebracht over handhavingsstijlen. Hij haalt veel plezier uit het enthousiasmeren van anderen over gedragspsychologie en deelt daarbij graag zijn kennis. Aan de andere kant leert hij graag nieuwe dingen van anderen.

Als de werkdag erop zit keert Timo terug naar het centrum van Utrecht, waar hij aan het koken slaat of nieuwe restaurants verkent. Buiten het werk en het eten om vermaakt hij zich graag thuis met verschillende spellen, puzzels en raadsels onder het genot van een kop thee of een glas wijn. Tussendoor verveelt hij zijn vriendin met interessante weetjes en nutteloze feitjes.